Fii acționar Ambulanța Copiilor!

Fii acționar Ambulanța Copiilor!

100,00 lei

Indisponibil

100,00 lei

Pe parcursul anului 2020, peste 70 de copii bolnavi de cancer din Regiunea Moldovei au beneficiat de transport gratuit între domiciliu și spital.

Locuri rămase: Stoc epuizat SKU: AMBULANTA_COPIILOR
  • Descriere

Descriere

Ambulanța Copiilor este un proiect al Serviciului Voluntar de Ambulanță ce are ca scop achiziționarea a încă 3 ambulanțe menite să transporte gratuit copiii bolnavi de cancer atât între spitale cât și de acasă la spital, astfel evitând să fie supuși unui efort sau unei cheltuieli în plus.

Pentru atingerea obiectivului Serviciul Voluntar de Ambulanță propune spre vânzare 200.000 de acțiuni.

O acțiune este în valoare de 100 de lei și poate fi convertita în:
– cursuri de prim ajutor premedical;
– tabere de prim ajutor destinate tinerilor;
– programe before sau after school
– alte servicii care urmează să fie lansate (transport pacienți asistat sau neasistat, îngrijiri la domiciliu etc.)

În momentul convertirii, suma investită se va dubla, astfel, o persoană care a cumpărat 5 acțiuni, adică a donat 500 lei către Ambulanța Copiilor, va beneficia de servicii în valoare de 1000 de lei.

Poți achiziționa acțiuni pe site-ul www.primajutor.eu sau de la echipele mobile prezente pe raza Municipiului Iași, echipele mobile prezente pe raza Zonei Metropolitane Iași, echipele mobile prezente pe raza Municipiului Pașcani și împrejurimi, respectiv de la echipele prezente în Iulius Mall Iași, de luni până vineri între orele 17:00-19:00 sau sâmbătă și duminică între orele 12:00-20:00.

La aceleași echipe, poți redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venit datorat statului pentru anul 2020.
Acest lucru îl poți face completând un simplu formular, respectiv formularul 230 cu datele tale iar noi vom avea grijă ca aceste formulare să ajungă la stat.

Îți mulțumim pentru susținere!